En af de helt store caféklassikere, som aldrig slår fejl.
Clubsandwich med kylling og bacon
Ingredienser
- 1 stk Kyllingebryst
- 1 pk Bacon
- 2 sk Sandwichbrød
- Salat
- 1 stk Tomater
- 2 stk Avocado
- Karrydressing
- Mayonnaise
Sådan gør du
Bacon
- Steg din bacon på en pande ved lav varme. Tag den af panden når den er som du ka' li' den.
Kylling
- Steg kyllingebrysterne på en pande i list smør eller olivenolie.
- Når kyllingebrysterne har opnået en kernetemperatur på omkring 87 grader og har fået en god stegeskorpe, tager du dem af panden og lader dem hvile i ca. 10 minutter.
- Skær kyllingebrysterne i mellemstore skiver. Ikke for tykke.
Salat
- Skyl og snit din salat og tomat.
Avocado
- Skær dine avocadoer op, smid kernen ud, skrab avocadofrugten ud med en ske og kom det op i en skål.
- Rør avocadoen godt sammen så det bliver til en mos.
Brød
- Rist brødet på begge sider.
Byg!
- Smør brødet med mayonnaise, og fyld så i med salat, kylling, bacon, tomat og avocado. Du kan selv vælge om du vil have din karrydressing inden i eller oven på din sandwich.
Ingen kommentarer.