En af de helt store caféklassikere, som aldrig slår fejl.

Clubsandwich med kylling og bacon

Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Ret Frokost, Hovedret
Antal 1

Ingredienser
  

  • 1 stk Kyllingebryst
  • 1 pk Bacon
  • 2 sk Sandwichbrød
  • Salat
  • 1 stk Tomater
  • 2 stk Avocado
  • Karrydressing
  • Mayonnaise

Sådan gør du
 

Bacon

  • Steg din bacon på en pande ved lav varme. Tag den af panden når den er som du ka' li' den.

Kylling

  • Steg kyllingebrysterne på en pande i list smør eller olivenolie.
  • Når kyllingebrysterne har opnået en kernetemperatur på omkring 87 grader og har fået en god stegeskorpe, tager du dem af panden og lader dem hvile i ca. 10 minutter.
  • Skær kyllingebrysterne i mellemstore skiver. Ikke for tykke.

Salat

  • Skyl og snit din salat og tomat.

Avocado

  • Skær dine avocadoer op, smid kernen ud, skrab avocadofrugten ud med en ske og kom det op i en skål.
  • Rør avocadoen godt sammen så det bliver til en mos.

Brød

  • Rist brødet på begge sider.

Byg!

  • Smør brødet med mayonnaise, og fyld så i med salat, kylling, bacon, tomat og avocado. Du kan selv vælge om du vil have din karrydressing inden i eller oven på din sandwich.

Tags:

Få nye opskrifter direkte i indbakken!

Opret dig som bruger, og få flere fordele på tidtilmad.dk. Det er helt gratis!

Ingen kommentarer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering