Klassisk biksemad

Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Ret Hovedret
Antal 2

Ingredienser
  

  • 500 g Oksekød Evt. rester fra steg
  • 200 g Bacontern
  • 1 kg Kartofler
  • 3 stk Løg
  • 50 g Smør
  • Salt og peber

Sådan gør du
 

Kartofler

  • Skræl kartoflerne og skyl dem.
  • Snit kartoflerne i små tern.
  • Skyl dine kartoffeltern igennem og lad dem dryppe af.

Løg

  • Pil dine løg og skær dem i fine tern.

Kød

  • Skær alt dit kød i fine tern.

Svits!

  • Svits bacon af i en stor gryde til det tager farve.
  • Når bacon har taget farve, tilsæt da smør.
  • Når smørret bruser op, tilsæt da kartofler, løg og oksekød, og skru op for blusset.
  • Sæt låg på gryden, og rør godt rundt ca. hvert 5. minut. For bedste resultat, bliv ved så længe som muligt – men stop når biksemaden har den konsistens du bedst kan li'.

Tip!

  • Server med spejlæg og rødbeder. Du kan også bare tilsætte en god brun sovs og nogle franske kartofler.
  • Engelsk sauce i gryden giver et virkelig godt pift til din biksemad.

Kategorier:

Tags:

Få nye opskrifter direkte i indbakken!

Opret dig som bruger, og få flere fordele på tidtilmad.dk. Det er helt gratis!

Ingen kommentarer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering