Det perfekte tilbehør til en god bøf – eller måske som forret? Uanset går du ikke galt i byen når du serverer dit eget hjemmelavede, grillede hvidløgsbrød.

Grillet hvidløgsbrød

Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 15 timer
Antal 2

Ingredienser
  

  • 2 stk Ciabatta flutes
  • 2 bdt Persille
  • 4 fed Hvidløg
  • ½ tsk Salt
  • ½ tsk Peber
  • 200 g Smør

Sådan gør du
 

  • Tænd op i grillen.

Hvidløgssmør

  • Pres dine fed hvidløg.
  • Skyl persillen grundigt og hak den meget fint. Pas på fingrene.
  • Kom smørret i en røreskål, evt. sammen med en teske olivenolie. Tilsæt den hakkede persille, og krydr med salt og peber.
  • Rør det hele grundigt sammen og lad det stå fremme til du skal bruge det.

Brød

  • Skær dit brød op på langs.
  • Smør brødet med et tykt lag af din hjemmerørte hvidløgssmør.

Grill

  • Når grillen er klar lægger du dine brød på grillen. Start med at grille den side du ikke har kommet smør på.
  • Grill i ca. 2-3 minutter og vend så brødet om på den anden side.
  • Grill brødet til det er godt mørkt og sprødt. Det gør ikke noget at grillen får fat i brødet, og det bliver lidt brændt hist og her. Flyt evt. brødet ud til kanten af grillen hvis der er for meget "kul på".

Tags:

Få nye opskrifter direkte i indbakken!

Opret dig som bruger, og få flere fordele på tidtilmad.dk. Det er helt gratis!

Ingen kommentarer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering