Det perfekte tilbehør til en god bøf – eller måske som forret? Uanset går du ikke galt i byen når du serverer dit eget hjemmelavede, grillede hvidløgsbrød.
Grillet hvidløgsbrød
Ingredienser
- 2 stk Ciabatta flutes
- 2 bdt Persille
- 4 fed Hvidløg
- ½ tsk Salt
- ½ tsk Peber
- 200 g Smør
Sådan gør du
- Tænd op i grillen.
Hvidløgssmør
- Pres dine fed hvidløg.
- Skyl persillen grundigt og hak den meget fint. Pas på fingrene.
- Kom smørret i en røreskål, evt. sammen med en teske olivenolie. Tilsæt den hakkede persille, og krydr med salt og peber.
- Rør det hele grundigt sammen og lad det stå fremme til du skal bruge det.
Brød
- Skær dit brød op på langs.
- Smør brødet med et tykt lag af din hjemmerørte hvidløgssmør.
Grill
- Når grillen er klar lægger du dine brød på grillen. Start med at grille den side du ikke har kommet smør på.
- Grill i ca. 2-3 minutter og vend så brødet om på den anden side.
- Grill brødet til det er godt mørkt og sprødt. Det gør ikke noget at grillen får fat i brødet, og det bliver lidt brændt hist og her. Flyt evt. brødet ud til kanten af grillen hvis der er for meget "kul på".
Ingen kommentarer.